Başkan Solak pazarcı esnafından destek istedi

Başkan Solak pazarcı esnafından destek istedi
Cumhur İttifakı ve Ak Parti Sarayönü Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Nafiz Solak, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler dolayısıyla çıktığı sahada seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhur İttifakı Başkan Adayı Nafiz Solak pazarcı esnafını ziyaret etti. Pazarcı esnafları ve vatandaşlarla sohbet eden Solak, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Başkan Solak’ın, semt pazarı ziyaretlerine AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Av. Gamze Karacan, Ak Parti Sarayönü Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Turan ve ilçe teşkilatı da eşlik etti.

baskan-solak-pazarci-esnafindan-destek-istedi-2.jpg

Pazarcı esnafını tek tek dolaşarak taleplerini dinleyen Başkan Solak, “Pazarcı esnaflarımız ve pazarlarımız ilçemizin ticari ve kültürel hayatının önemli bir parçasıdır. Alışveriş kültürümüzün olmazsa olmazlarıdır. Pazarcı esnaflarımızın taleplerini dinleyerek notlarımızı aldık. Yeniden belediye başkanı seçilmemiz halinde, yapacağımız ilk işlerimizden birisi semt pazarımızı geliştirerek daha modern bir hale getirmek olacak” dedi.

“Vatandaşlarımızdan sandıkta gereken desteği alacağımızdan şüphemiz yok”

Solak, semt pazarında buluştuğu vatandaşlara, merkeze uzak ya da yakın tüm mahallelere uğrama gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “31 Mart yerel seçimlerinde de Sarayönü halkının yüksek teveccüh göstererek sandıklarda gereken cevabı yeniden vereceğinden asla şüphem yoktur” ifadelerini kullandı.

baskan-solak-pazarci-esnafindan-destek-istedi-3.jpg

Solak sözlerine şöyle devam etti; “AK Parti’miz kurulduğu günden bugüne kadar yerel kalkınmayı hiçbir zaman sadece ekonomik ve teknik bir mesele olarak görmedi. Bizler tüm görüşlerin ele alındığı toplumsal ve kültürel değerleri içeren sosyal politikaları hayata geçirdik. Güçlü sosyal belediyecilik tecrübemizle toplumumuzun her kesimine hizmet etmeyi görev bildik, bilmeye de devam edeceğiz. Samimi ve içten karşılamaları için tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.