Başkan Koç umrecileri evlerinde karşıladı

Başkan Koç umrecileri evlerinde karşıladı
Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç, Çarşamba günü Ladik'te umre vazifesini yerine getirerek yurda dönen vatandaşları ziyaret etti. Başkan Koç, umre dönüşü evlerine giden Mehmet Kızkayası, Celalettin Karakaya, Hüseyin Bayraktar ve Mustafa Yayla'yı ziyaret ederek sevgi ve hoşgörü dolu bir karşılama gerçekleştirdi.

Umre vazifesini yerine getiren vatandaşların dönüşü Sarayönü'nde sevinçle karşılandı. Belediye Başkanı Necati Koç, bu anlamlı dönüşün ardından umrecileri evlerinde ziyaret ederek sevinçlerine ortak oldu. Mehmet Kızkayası, Celalettin Karakaya, Hüseyin Bayraktar ve Mustafa Yayla'yı evlerinde ziyaret eden Başkan Koç, onların umre ibadetini yerine getirmiş olmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret sırasında Başkan Koç, umrecilere hayırlı olsun dileklerini ileterek dualarını aldı. Umreciler de Başkan Koç'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

baskan-koc-umrecileri-evlerinde-karsiladi-1-001.jpg

Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç, umre dönüşü evlerine giden vatandaşları ziyaret ederek şunları söyledi: "Umre ibadetini yerine getirerek yurda dönen vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etmekten büyük bir mutluluk duydum. Bu anlamlı dönüşlerinde onları yalnız bırakmamak ve sevinçlerine ortak olmak istedim. Dualarımız, umre ibadetlerinin kabul olması ,ülkemiz ve ilçemiz için hayırlar getirmesi yönündedir." Şeklinde konuştu