Bahri Karlı antrenörlük kursunu tamamladı

Bahri Karlı antrenörlük kursunu tamamladı
İlçemizde ki antrenörlere bir yenisi daha katıldı. Konya Sarayönüspor’da görev yapan eski Sarayönüsporlu futbolcu TFF-Konya TÜFAD işbirliğiyle 12-23 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Ünal Karaman TFF C Antrenörlük...

İlçemizde ki antrenörlere bir yenisi daha katıldı. Konya Sarayönüspor’da görev yapan eski Sarayönüsporlu futbolcu TFF-Konya TÜFAD işbirliğiyle 12-23 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Ünal Karaman TFF C Antrenörlük Kursu’nu başarıyla tamamladı.

TFF Eğitmenleri Selman Çoşkun ile Emrah Aykurt’un nezaretinde Selçuklu Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleşen kurs 11 gün sürdü. Bu süreçte kursiyerler teknik ve taktik anlamda önemli bilgiler edindi. Antrenör olmaya hak kazanan Bahri Karlı’ya önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle hem dernek üyeliği hem de antrenörlük belgesi takdim edilecek.

Kursun başarıyla tamamlamasından dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren Bahri Karlı, “Amacım önce Sarayönü daha sonra Türk futboluna hizmet etmek. Sarayönü bir futbol kenti. Bundan sonra Sarayönülü gençlerimize bilgi birikimimizi aktararak hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Futbola Muhasebe Gençler ve Mobilyacilar Sitespor’da başlamasına rağmen ilk lisansı 17 yaşında Sarayönü Belediyespor’da çıkan Bahri Karlı, 7 sezon Sarayönü Belediyespor’da forma giydikten sonra sakatlığı nedeniyle 2011 yılında futbola ara verdi. 2014’de kurulan Konya Sarayönüspor’da futbola yeniden başlayan Bahri Karlı eski sakatlığının nüksetmesiyle futbol oynamayı bıraktı. İlçemizin yetiştirdiği futbolculardan biri olan Karlı, Sarayönü Belediyespor formasıyla 2. Küme ve 1. Küme şampiyonluğu yaşarken yeşil-siyahlı ekibin Süper Gruba yükselmesinde de pay sahibi oldu.