Atçeken “Emeklerimizin karşılığını alıyoruz”

Atçeken “Emeklerimizin karşılığını alıyoruz”
Sarayönüspor Başkanı Mustafa Atçeken, Pazar günü oynanan Hilalspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.Çok güzel bir jenerasyon yakaladıklarını dile getiren Atçeken, yaptığı açıklamada, “A Takımımız...

Sarayönüspor Başkanı Mustafa Atçeken, Pazar günü oynanan Hilalspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Çok güzel bir jenerasyon yakaladıklarını dile getiren Atçeken, yaptığı açıklamada, “A Takımımız ve genç takımımızdan oluşan yaklaşık 30 kişilik bir oyuncu gurubumuz var. Bu gençlerimizle ilçe sporunun en az 15 senesini güvence altına aldık. Ne yaptığımızı iyi biliyoruz. Bu işi yapmış olmak adına yapmıyoruz. Sportif başarı sonuçlar ne olursa olsun hangi konumda şartlarda olduğumuza bakmadan mücadele ediyoruz. Teknik ekibimizle birlikte gençlerimize sporu sevdirmek adına gecemizi gündüzümüze katıyoruz.” dedi.

Her fırsatta genç oyuncularına güvendiklerini belirten Atçeken, “Bu süreçte lige 4 mağlubiyetle başlayan gençlerimiz son 3 haftada aldığı galibiyetle bizleri mutlu etti. 4 mağlubiyetten sonra oynanan her karşılaşma zordur. Ama kendilerine her fırsatta güvendiğimiz gençlerimiz bu rüzgarı tersine çevirmesini bildi. Kendilerine bu inanç ve mücadele için teşekkür ederim. Karşılaşma sonrası takımımızın kurucu hocalarından olan ve gecesini gündüzüne katarak öğretmenliğin sadece sınıfta ders anlatmaktan ibaret olmadığını bizlere gösteren vefakar cefakar Emekli Öğretmen Gültekin Karlı hocamızın bu galibiyetleri armağan ediyoruz.” şeklinde konuştu.