Akşehir OSB’si genişlemeye devam ediyor

Akşehir OSB’si genişlemeye devam ediyor
Konya’nın Akşehir ilçesinde, Organize Sanayi Bölgesine ilave alan yer seçimi için yer seçimi toplantısı gerçekleştirildi.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı temsilcilerince Akşehir OSB ilave alan yer seçimi çalışmaları ve önerilen alan hakkında komisyona bilgi verildi.

Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılan toplantıya; Akşehir Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanı, Akşehir Kaymakamı Mehmet Özel, Akşehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Akşehir Ticaret Odası Başkanı Ender Kalkan, Akşehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi İsa Kurt, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mühendis Bülent Ayan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mimar Lale Nimetoğlu, İl Sağlık Müdürlüğü Çevre Sağlığı Teknikeri İlknur Çeliker, İl Sağlık Müdürlüğü Çevre Sağlığı Teknikeri Raziye Demir, TEİAŞ 9. Bölge Müdürlüğü Şehir Plancısı Melih Arıkan ve daha birçok heyet üyesi katıldı.

Kaynak:HABER MERKEZİ