AKOM'dan Konyaspor-Fenerbahçe maçı öncesi önemli açıklama!

AKOM'dan Konyaspor-Fenerbahçe maçı öncesi önemli açıklama!
AKOM, Konyaspor-Fenerbahçe maçı öncesi ulaşım duyurusu yaptı. Maça gidecekler için tramvay seferlerine düzenleme yapılırken, ek otobüs seferleri konuldu. İşte bugün Konya Büyükşehir Stadyumuna gidecek hatlar…

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), bugün yapılacak Konyaspor-Fenerbahçe maçı ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu.
Süper Lig’de düşme hattında tutunmaya çalışan Konyaspor, bugün iç sahada saat 20.00’da Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. AKOM’dan Konya Büyükşehir Stadyumu’nda gerçekleştirilecek maç öncesi taraftarlara sevindirecek bir açıklama geldi.

AKOM’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bilgilendirme 6 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’da başlayacak Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde ve sonrasında oluşacak yoğunluğa göre otobüslerimiz ve tramvaylarımız ile ek seferler düzenlenecektir. Tramvaylarımız Karşılaşma sonrasında oluşacak yoğunluğa göre Otogar Durağı ile Alaaddin Durağı arasında ek sefer yapacaklardır.

Otobüslerimiz Maç öncesi ve sonrası Otogar Tramvay Durağı ile Stadyum Otobüs Durağı arasında otobüslerimiz ile aktarma yapılacaktır. Ayrıca maç sonunda; 22.30 / 52 numaralı hatlara 22.30 / 53 numaralı hatlara 22.20 / 58 numaralı hatlara İlave seferler verilmiştir" denildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ