6 saniyede çözün, dahi misiniz öğrenin…

6 saniyede çözün, dahi misiniz öğrenin…
Resimdeki kirpilerden farklı olanı 6 saniyede bulanların IQ seviyesi 130'dan yüksek çıkıyor. Bakalım dâhilerin gözü kapalı bile çözebildiği bu optik illüzyonlu zeka testini siz çözebilecek misiniz? Haydi öyleyse başlıyoruz…

Optik illüzyonlu zeka testleri, eğlendirirken IQ seviyesini de ölçmeye yarıyor. Bu testte de amaç farklı olan nesneyi en kısa sürede bulmak. Resimdeki kirpiler arasında farklı olanı 6 saniyede bulmak için bir dahi olmak gerekiyor.

Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu zeka bulmacasında bir sayfa dolusu kirpi bulunuyor. Ancak birbirinin tıpatıp aynısı olan bu kirpilerden biri diğerlerinden farklı. Sizden istenen farklı kirpiyi 6 saniyede bulmak. Sadece bir dahi bu görseldeki farklı kirpiyi 6 saniyede buluyor.

6-saniyede-cozun-dahi-misiniz-ogrenin-1.jpg

Resimdeki farklı nesneyi 6 saniye içerisinde bulmayı başaranları tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor.

Eğer resimdeki farklı kirpiyi 6 saniyede bulamadıysanız o halde üzülmenize gerek yok. Sorunun doğru yanıtı haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Resme dikkatli bakarsanız görsellerden birinin diğerlerine göre daha farklı yapıda olduğunu fark edeceksiniz. Bu farkı anlamak için detayları dikkatlice incelemeniz gerekiyor.

6 saniyede sonuca ulaşamayanlar için doğru yanıt aşağıda...
Bir zeka bulmacası olan bu görselde farklı nesneyi bulmak için detayları dikkatlice incelemeniz gerekiyor. Resimdeki farklı nesneyi sadece yüksek IQ'su olanlar buluyor.

Eğer sizlerde ilk bakışta bu resimdeki farklı nesneyi bulmayı başardıysanız o halde görsel zekanız ve bilişsel yetenekleriniz gelişmiş demektir.

Eğer zeka bulmacasında farklı kirpiyi henüz bulamadıysanız o halde işte doğru yanıt:

6-saniyede-cozun-dahi-misiniz-ogrenin-2.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ