26 Mahalle Muhtarından Başkan Koç’a ziyaret

26 Mahalle Muhtarından Başkan Koç’a ziyaret
Sarayönü Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Karaarslan liderliğinde yeni dönem 26 mahalle muhtarı, Sarayönü'nün yeni belediye başkanı Necati Koç'u makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında muhtarlar, belediye başkanlarıyla birlikte çalışarak Sarayönü'nün gelişimine katkı sağlamak adına fikir alışverişinde bulundu.

Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Karaarslan, muhtarlar olarak belediye başkanı Necati Koç ile sıkı bir iş birliği içinde olacaklarını ve Sarayönü'nün daha yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi için elbirliğiyle çalışacaklarını vurguladı.

26-mahalle-muhtarindan-baskan-koca-ziyaret-3.jpg

Başkan Koç: "Muhtarlarla işbirliği halkımıza daha iyi hizmette çok önemli"

Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç, Sarayönü'nün 26 mahallesi ile ortak bir yapıda olduğunu ve kültürel açıdan Konya'nın en zengin ilçelerinden biri olduğunu belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

"Sarayönü'nün zengin kültürel mirası ve birbirinden değerli mahalleleriyle birlikte, geleceğe daha güçlü adımlarla ilerleyeceğimizi biliyorum. Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın desteğiyle, Sarayönü'nü daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için kararlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımız, mahallelerimizin nabzını tutan ve vatandaşlarımızla doğrudan iletişim kuran önemli temsilcilerimizdir. Onların görüş ve önerileri, bizim için son derece değerlidir.

Ayrıca, tüm mahallelere eşit hizmet götürerek Sarayönü'nde birlik ve beraberliği muhtarlarımızın da katkısıyla sağlayacağız. Vatandaşlarımızın beklentilerini en iyi şekilde karşılamak adına sürekli olarak muhtarlarımızla iletişim halinde olacağız. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz." dedi

Ziyaret Belediye Hizmet Binası önünde hatıra fotoğraflarının çektirilmesi ile birlikte sona erdi