Zorlu Karaman deplasmanı

Zorlu Karaman deplasmanı
Sarayönü Belediyespor, grupta şampiyonluk mücadelesi veren Karaman Belediyespor ile Pazar günü deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele Pazar günü saat 14:00’te başlayacak.Sarayönü Belediyespor, Pazar günü zorlu bir deplasmanda...

Sarayönü Belediyespor, grupta şampiyonluk mücadelesi veren Karaman Belediyespor ile Pazar günü deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele Pazar günü saat 14:00’te başlayacak.

Sarayönü Belediyespor, Pazar günü zorlu bir deplasmanda Karaman Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluğa oynayan Karaman Belediyespor ile küme düşmek istemeyen Sarayönü Belediyespor arasında Pazar günü oynanacak karşılaşmanın gergin geçmesi bekleniyor. Temsilcimizin yarı oynayacağı Manavgat Belediyespor maçının sonucu Karaman Belediyespor karşılaşmanın sonucu hakkında da ipucu verecek.

Yarın oynanacak erteleme mücadelesinde herhangi bir oyuncunun sakatlanmaması durumunda Karaman Belediyespor karşılaşması için kırmızı kart gören Sabur Eser’dan başka kadroda eksik bulunmuyor. Bunun yanı sıra sahadan ihraç edilen Niyazi Kart da Karaman Belediyespor karşısında sahada yer alamayacak.

Haftayı Isparta 32 Spor mağlubiyeti ile kapatan Karaman Belediyspor’un puan kaybına tahammülü bulunmuyor. Öte yandan Sarayönü Belediyespor’un küme kalma şansı da her geçen dün azalıyor. Mücadelenin hangi sonuçla nasıl sona ereceği şimdiden merak konusu.