Zor maçların takımı: Sarayönü

Zor maçların takımı: Sarayönü
Sarayönü Belediyespor, önümüzdeki pazar günü sezonun en zorlu karşılaşmalarından bir tanesine çıkacak. Grubun lideri olan Kırıkkale Büyük Anadolu Spor'a konuk olacak olan temsilcimiz, liderin evinden eli boş dönmek istemiyor.Oynadığı...

Sarayönü Belediyespor, önümüzdeki pazar günü sezonun en zorlu karşılaşmalarından bir tanesine çıkacak. Grubun lideri olan Kırıkkale Büyük Anadolu Spor'a konuk olacak olan temsilcimiz, liderin evinden eli boş dönmek istemiyor.

Oynadığı iyi oyunla evinde Anadolu Üniversitesi Spor'u 3-0 mağlup etmenin moraliyle haftayı tamamlayan Sarayönü Belediyespor'da rota Kırıkkale Büyük Anadolu Spor'a döndü. 20 puan ve averaj fazlasıyla grubun zirvesinde olan Kırıkkale temsilcisi karşısında yeşil siyahlıları zorlu bir 90 dakika bekliyor. Zor karşılaşmaların takımı olan Sarayönü Belediyespor'un ise bu zorlu deplasmandan eli boş dönememesi bekleniyor.

Pazartesi günü verilen bir günlük aranın ardından bugün yeniden çalışmalara başlayacak olan Sarayönü Belediyspor'da, Pazar günü sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda olan Mücahit ve geçirdiği ağır rahatsızlığın ardından kendini bulmaya çalışan Murat'ın durumları hafta içerisinde belli olacak.

Öte yandan oynadığı 8 karşılaşma sonucunda namağlup olarak yoluna devam eden Kırıkkale Büyük Anadolu Spor 20 puanla lider konumda bulunuyor. Bugüne kadar 6 galibiyet, 2 beraberlik elde eden kırmızı lacivertliler, grubun en iddialı takımlarından bir tanesi. Oynadığı 8 karşılaşmada rakip fileleri 17 kez havalandıran Kırıkkale temsilcisi, kalesinde sadece 3 gol gördü. Bir beraberliğini iç sahada, bir beraberliğini ise dış sahada alan Kırıkkale Büyük Anadolu Spor'u deneyimli teknik adam Harun Aydoslu çalıştırıyor. Kırıkkale temsilcisi kadrosunda Severin Brice Bikoko, Hurşit Velioğlu, Sıbonıso Lungelo Mtshalı gibi önemli oyuncular barındırıyor.

Daha önce Kırıkkale temsilcisi ile bir kez karşılaşan Sarayönü Belediyespor, iyi oyununa rağmen play-off maçında rakibine 3-1 yenilerek 3'ncü Lig'in kapısından dönmüştü.