Ziraat Odası’nda fiziki iyileştirme

Ziraat Odası’nda fiziki iyileştirme
Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik, çiftçilere daha iyi hizmet verebilmek için odanın fiziki yapısının iyileştirildiğini söyledi.Göreve geldikleri günden itibaren çeşitli düzenlemelerle Ziraat Odası binasını daha...

Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik, çiftçilere daha iyi hizmet verebilmek için odanın fiziki yapısının iyileştirildiğini söyledi.

Göreve geldikleri günden itibaren çeşitli düzenlemelerle Ziraat Odası binasını daha iyi ve kullanışlı bir hale getirdiklerini kaydeden Çelik, “Odamızın hizmet birimini alt katta geçmişte laboratuar olarak kullanılan yerdeki yapılan düzenlemenin ardından aşağıya indirdik. İhtiyar ve engelli çiftçilerimizin işlemlerini daha kolay yaptırabilmesi için böyle bir çalışma yaptık. Bu çalışmalar ve yeni büro eşyalarının alımı için bize destek olan değerli iş adamımız Erdal Demirpolat’a verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bunun yanı sıra geçmişte toprak olan bahçemiz belediyemiz tarafından kilitli parke taşı ile örülerek daha kullanışlı bir hale getirildi. Bunun içinde Sarayönü Belediye Başkanımız Nafiz Solak’a teşekkür ediyoruz. Yine binamızın fiziki durumunun iyileştirilmesinde bize destek olan Abdurrahman Sarısaman’a teşekkür ediyoruz.” dedi.