Ziraat Bankası müdürü değişti

Ziraat Bankası müdürü değişti
Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi’nde geçtiğimiz günlerde görev değişikliği yaşandı. Gerçekleştirilen atama ile Mustafa Hakan Oflaz, Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi’nin yeni müdürü oldu.Mersin’e atanan Abbas Yıldız’da...

Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi’nde geçtiğimiz günlerde görev değişikliği yaşandı. Gerçekleştirilen atama ile Mustafa Hakan Oflaz, Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi’nin yeni müdürü oldu.

Mersin’e atanan Abbas Yıldız’da boşalan koltuğa, Mustafa Hakan Oflaz oturdu. Sarayönü’ne tayin olan Mustafa Hakan Oflaz geçtiğimiz günlerde görevi devraldı. Çeltik ilçesinden Sarayönü Şube Müdürlüğü’ne atanan Oflaz, geçtiğimiz hafta göreve başladı.

Bankacılık sektörüne 14 yılını veren Oflaz, yaptığı açıklamada, “Bize verilen yetki çerçevesinde elimizden gelen yardımı vatandaşlarımıza sağlamak için burada bulunuyorum. Sarayönü, güzel, şirin ve gayet yaşanabilir bir yer. Tarım ve hayvancılığın yoğunlukta olduğu tipik bir orta Anadolu ilçesi. Sarayönü’nün benim için güzel bir çalışma yeri olmasını temenni ediyorum.” dedi.

1978 Ankara Elmadağ doğumlu olan Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi Müdürü Mustafa Hakan Oflaz, ilk, orta ve lise eğitimini Elmadağ’da aldı. Daha sonra Ankara Üniversitesi Ziraat Mühendisliği Bölümünü bitiren Oflaz, 2006 yılında Ziraat Bankası’ndaki görevine başladı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi Müdürü Mustafa Hakan Oflaz’a yeni görevinde başarılar dileriz.