Zeybek’ten zafer bayramı kutlaması

Zeybek’ten zafer bayramı kutlaması
İyi Parti Sarayönü İlçe Başkanı Çetin Zeybek, 30 Ağustos Zaferi'nin 98’inci yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada “Büyük bir iftihar ve gururla kutlamanın sevincini yaşıyoruz.” dedi.Zeybek’in 30 Ağustos mesajı...

İyi Parti Sarayönü İlçe Başkanı Çetin Zeybek, 30 Ağustos Zaferi'nin 98’inci yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada “Büyük bir iftihar ve gururla kutlamanın sevincini yaşıyoruz.” dedi.

Zeybek’in 30 Ağustos mesajı şu şekilde:

“30 Ağustos 1922, ülkesi dört bir yandan işgal altına alınarak boyun eğdirilmek istenen Milletimizin, “Ya İstiklal Ya Ölüm” haykırışıyla Gazi Mustafa Kemal Paşa önderliğinde dünyanın en büyük sömürge güçlerine karşı verdiği İstiklal Mücadelesini Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle kesin bir zaferle neticelendirdiği tarihtir.

Ecdadımızın canlarını ortaya koyarak vermiş olduğu bu şanlı mücadele, daha güçlü yarınlarımız için bizlere ilhan kaynağı olmaktadır. Bugün bizlere düşen görev ise, Aziz Milletimizin büyük fedakârlıklarla kurduğu Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde daha da yüceltmek, güçlendirmek ve payidar kılmaktır.

30 Ağustos Zaferi vesilesiyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.”