Zeybek’ten kutlama mesajları

Zeybek’ten kutlama mesajları
İyi Parti Sarayönü İlçe Başkanı Çetin Zeybek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü ile 3 Mayıs Türkçülük günü ile ilgili olarak açıklamada bulundu.Zeybek, emek ve dayanışma günü için verdiği mesajda şunları söyledi:“Evlerine...

İyi Parti Sarayönü İlçe Başkanı Çetin Zeybek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü ile 3 Mayıs Türkçülük günü ile ilgili olarak açıklamada bulundu.

Zeybek, emek ve dayanışma günü için verdiği mesajda şunları söyledi:

“Evlerine ekmek götürebilmek, vatana ve millete faydalı evlatlar yetiştirebilmek için alın terleriyle, emekleriyle yılmadan çalışan tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.

Gündüzlerinde sömürülmeyen, gecelerinde aç yatılmayan, bağımsız, demokratik bir Türkiye için, insanca yaşayabilecek ücret ve çalışma koşulları için, örgütlenme ve mücadele hakkının önündeki engellerin kaldırılması için, grev yasaklarına ve özelleştirmelere hayır demek için, OHAL’e, hukuksuz KHK’lara hayır demek için, kıdem tazminatı hakkımız için alanlardayız. İşçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlar, saygılar sunarız.”

3 Mayıs Türkçülük günü ile ilgili de konuşan Zeybek, “Biz Türk'üz, Türkçüyüz ve daima Türkçü kalacağız. Bizim için Türkçülük bir kan meselesi olduğu kadar bir vicdan ve kültür meselesidir. Biz azalan veya azaltan Türkçü değil, çoğalan ve çoğaltan Türkçüyüz. Ve her vakit bu istikamette çalışacağız. Tüm Türk milletinin Türkçülük gününü kutlar, saygılar sunarım.” şeklinde konuştu.