Zekeriya Tuna oğlunu evlendirdi

Zekeriya Tuna oğlunu evlendirdi
Sarayönü Kaymakamlığı eski makam şoförlerinden Zekeriya Tuna, hafta sonu gerçekleştirilen düğünle oğlu Ramiz İlker'i evlendirdi.Gülbahar-İsmet Kara çiftinin kızı Bahar ile Alime-Zekeriya Tuna çiftinin oğlu Ramiz İlker,...

Sarayönü Kaymakamlığı eski makam şoförlerinden Zekeriya Tuna, hafta sonu gerçekleştirilen düğünle oğlu Ramiz İlker'i evlendirdi.

Gülbahar-İsmet Kara çiftinin kızı Bahar ile Alime-Zekeriya Tuna çiftinin oğlu Ramiz İlker, Cumartesi günü evlenerek dünya evine girdi. Çiftin nişan ve kına merasimi Cuma günü Komek Salonu'nda gerçekleştirildi. Cumartesi günü ikindi saatlerinde gelin alma için düğün evinde konvoy oluşturuldu. Düğün konvoyu gelini kız evinden dualar eşliğinde çıkardıktan sonra Evcekaya Turkuaz Çiftlik evinde düğün gerçekleştirildi. Düğünde davetlilere Sarayönü yemekleri ikram edildi. Genç çiftin düğününe çok sayıda davetli katıldı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Kara ve Tuna ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Bahar ve Ramiz İlker'e bir ömür boyu mutluluklar dileriz.