Yukarı Mahalle doğalgaz istiyor

Yukarı Mahalle doğalgaz istiyor
Sarayönü’nün merkez mahallelerinden Yukarı mahallede Muhtar İsa Öztürk tarafından doğalgaz kampanası başlatıldı. Doğalgaz yatırımından Yukarı mahallenin de yararlanmasını isteyen İsa Öztürk, mahalle sakinlerinden dilekçe...

Sarayönü’nün merkez mahallelerinden Yukarı mahallede Muhtar İsa Öztürk tarafından doğalgaz kampanası başlatıldı. Doğalgaz yatırımından Yukarı mahallenin de yararlanmasını isteyen İsa Öztürk, mahalle sakinlerinden dilekçe toplamaya başladı.

Kampanya hakkında bilgi veren Yukarı Mahalle Muhtarı İsa Öztürk, “Doğalgaz Sarayönü’ne geleli iki seneyi geçti ama ne yazık ki bizim mahallemiz kullanamıyor. Bizimle birlikte Selimiye, İnli, Hatip mahalleri de doğalgazdan faydalanamıyor. Bu hizmet ilçenin bir yarısına verilirken diğer yarısına verilmemesi çok büyük bir haksızlık değil. Sarayönü Saraç, Doğu, Batı, Fatih mahallelerinden ibaret değil. Özellikle Saraç ve Batı İstasyon mahallelerine öncelik tanınıyor. Bizde öksüz çocuk gibi bekliyoruz. Vatandaşlarımızdan dilekçe toplamaya başladık. Bu dilekçeleri biriktirip gerekli yerlere takdim edeceğiz. Bu yıl Sarayönü’ne kilometre doğalgaz yapılacakmış. Bizim mahallelere yine bir şey yok. Hizmet verilecekse eşit verilsin.” dedi.

İnsanların mağdur olduğunu dile getiren Öztürk, “TOKİ yapıyoruz diye bin tane ev yaptılar. Doğalgazda olunca bizim mahalleler boşaldı. Mahallede doğalgaz yok diye millet 3. TOKİ’ye gitti. Milleti Saraç mahallesine yığmak iş mi? Buradan bütün yetkililere sesleniyorum. Bizim mahallelerimize de doğalgaz yatırımı yapısın.” şeklinde konuştu.