Yorulmaz ailesinin acı günü

Yorulmaz ailesinin acı günü
Toprak Mahsulleri Ofisi'nden emekli Mehmet Yorulmaz'ın eşi Havva Yorulmaz geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yumdu. Nüfus kaynaklarına göre 1925 doğumlu olan ancak 100 yaşında olduğu bilinen Havva Yorulmaz'ın vefatının ardından...

Toprak Mahsulleri Ofisi'nden emekli Mehmet Yorulmaz'ın eşi Havva Yorulmaz geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yumdu. Nüfus kaynaklarına göre 1925 doğumlu olan ancak 100 yaşında olduğu bilinen Havva Yorulmaz'ın vefatının ardından ilçeden bir çınar daha göçtü.

Bir süredir rahatsızlıkları ile mücadele eden Havva Yorulmaz, geçtiğimiz günlerde ilerleyen yaşının da etkisiyle hayata veda etti. Merhume Havva Yorulmaz'ın cenazesi vefatının ardından 28 Mart Çarşamba günü kaldırıldı. Eski hapishane yanında bulunan musalla mezarlığına götürülen merhume Havva Yorulmaz'ın cenaze namazı kabristanda kılındı. Cenaze namazına Yorulmaz ailesinin çok sayıda seveni ve yakını katıldı. Cenaze namazının ardından merhume Havva Yorulmaz için helallik alındı. Yorulmaz, daha sonra kabrine defnedildi. Kabristan çıkışında Yorulmaz ailesi tarafından taziyeler kabul edildi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak merhume Havva Yorulmaz'a Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı dileriz.