Yönetim belirsizliği sürüyor

Yönetim belirsizliği sürüyor
Sarayönü Belediyespor’da ligde girdiği ölüm kalım haftaların yönetim belirsizliği sürüyor. Başkan Erdal Demirpolat’ın istifa etmesinin ardından yönetim içerisinde bir başkan seçilmezken herhangi bir genel kurul kararı...

Sarayönü Belediyespor’da ligde girdiği ölüm kalım haftaların yönetim belirsizliği sürüyor. Başkan Erdal Demirpolat’ın istifa etmesinin ardından yönetim içerisinde bir başkan seçilmezken herhangi bir genel kurul kararı da alınmadı. Bir iki tane yönetici dışında tüm yöneticiler takımdan elini çekerken, sezon başında kurulan iddialı yönetimden eser kalmadı.

Birçok yönetici takımı kaderine terk ederken, kulüp neredeyse sahipsiz kaldı. Kendi evinde oynadığı karşılaşmalarda bile şeref tribününde kulübü temsil edecek kimse kalmazken, takım tamamen sahipsiz kaldı. Takımın kaderi tamamen teknik heyet ve oyuncuların eline kalırken, tamamen dağılması muhtemel kulüp bazı bireysel gayretlerle ayakta kalmaya devam ediyor.

Bunun yanı sıra son haftalarda elde edilen puanlarla kümede kalma umutları halen diri tutuluyor. Çok geç olmadan Sarayönü Belediyespor’a birilerinin sahip çıkması gerekiyor.