Yoldan çıkan Tır yandı

Yoldan çıkan Tır yandı
Sarayönü'nde Konya-Afyonkarahisar yolu üzerinde seyir halinde olan bir Tır, yoldan çıkarak yandı. Olayda büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı.Trafik kazası geçtiğimiz salı günü...

Sarayönü'nde Konya-Afyonkarahisar yolu üzerinde seyir halinde olan bir Tır, yoldan çıkarak yandı. Olayda büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı.

Trafik kazası geçtiğimiz salı günü Kurşunlu mahallesi yakınlarında meydana geldi. Seyir halinde bulunan 27 HY 083 plakalı Tır, sürücüsü Harun Yalman'ın dikkatsizlik ve tedbirsizliği sonucunda yoldan çıkarak şarampole düştü. Kazanın ardından alev alan Tır, düştüğü yerde yanmaya başladı. Naylon yüklü olan Tır'ı bir anda etkisi altına alan yangın kısa zamanda büyüdü. Olay yerine Konya, Sarayönü ve Kadınhanı'ndan gelen 5 adet itfaiye aracı müdahale etti. Zorlukla kontrol altına alınabilen yangında, Tır tamamen kullanılamaz hale geldi. Tarlaların olduğu bölgede yanan Tır, alevler ekili tarlalara sıçramadan söndürülerek daha büyük bir yangının çıkmasına engel olundu.

Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.