Yeni savcı atandı

Yeni savcı atandı
Savcı Şerife Harputoğlu dan boşalan Sarayönü savcılığına Yasin Emin Konar atandı.20. dönem adli yargı atamaları ile ilk atama yeri olan Sarayönü Savcılığı na atanan Yasin Emin Konar 12 Haziran 2017 tarihinde görevine başladı.Sarayönü...

Savcı Şerife Harputoğlu dan boşalan Sarayönü savcılığına Yasin Emin Konar atandı.

20. dönem adli yargı atamaları ile ilk atama yeri olan Sarayönü Savcılığı na atanan Yasin Emin Konar 12 Haziran 2017 tarihinde görevine başladı.

Sarayönü nün İlk atama yeri olması nedeniyle hayatında önemli bir yer teşkil ettiğini ifade eden Konar; “Kısa dönemde yaşadığım ve gördüğüm kadarıyla Sarayönü toplumsal huzur açısından çok huzurlu bir ilçe. Adli dosyalara bakıldığında bu görüşüm daha da netlik kazanıyor. Küçük ama şirin ve düzenli bir ilçe olan Sarayönü benim için ilk atama yerim olması nedeniyle hayatımdı ayrı bir öneme sahip olacak dedi.

Görev süreci içerisinde güzel ilişkilerle görevini en iyi şekilde yapmayı temenni ettiğini kaydeden Konar, sakin güzel ve sıcak insanların yaşadığı bu ilçede görev yapıyor olmaktan kendini şanslı ve mutlu hissettiğini dile getirdi.

1992 Aydın doğumlu olan Konar, 2015 Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu.

Â