Yanlış defin mezar açtırdı

Yanlış defin mezar açtırdı
Sarayönü'nde geçtiğimiz hafta içerisinde vefat eden 78 yaşındaki Hatice Ilgın'ın cenazesi otopsi için mezarından çıkarıldı.İlçede 25 Aralık 2018 tarihinde hayatını kaybettikten sonra Konuklar yoluna defnedilen Hatice Ilgın'ın...

Sarayönü'nde geçtiğimiz hafta içerisinde vefat eden 78 yaşındaki Hatice Ilgın'ın cenazesi otopsi için mezarından çıkarıldı.

İlçede 25 Aralık 2018 tarihinde hayatını kaybettikten sonra Konuklar yoluna defnedilen Hatice Ilgın'ın mezarı yeniden açıldı. Vefatının ardından hakkında ölüm raporu alınmadan defnedilen Hatice Ilgın'ın ailesi nüfustan düşürme işlemi için Nüfus Müdürlüğü'ne gidince konu açığa çıktı.

Sarayönü Cumhuriyet Savcılığına intikal eden konu kapsamında yasalara göre doktor raporu olmadan defin işlemi olduğu için Hatice Ilgın'ın otopsi için mezarından çıkarılmasına karar verildi. İş makinelerinin yardımıyla mezarından çıkarılan Hatice Ilgın'ın cenazesi Sarayönü Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından şüpheli bir durum görülmemesi üzerine Hatice Ilgın'ın cenazesi yeniden defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.