Yalçın ailesinin mutlu günü

Yalçın ailesinin mutlu günü
Ertuğrul Mahallesinden, Mustafa Yalçın oğlu Sedat'ı geçtiğimiz hafta sonu evlendirdi.Mesture-H.İbrahim Akhan çiftinin kızı Emel ile Gülseren-Mustafa Yalçın çiftinin oğlu Sedat, geçtiğimiz günlerde evlenerek dünya evine girdi.Genç...

Ertuğrul Mahallesinden, Mustafa Yalçın oğlu Sedat'ı geçtiğimiz hafta sonu evlendirdi.

Mesture-H.İbrahim Akhan çiftinin kızı Emel ile Gülseren-Mustafa Yalçın çiftinin oğlu Sedat, geçtiğimiz günlerde evlenerek dünya evine girdi.

Genç çiftlerin düğünü 21 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilen Kına merasimi ile başladı. 22 Temmuz Cumartesi günü Ertuğrul Mahallesinde yapılan Çerkes düğününde ise gençler gecenin ilerleyen saatlerine kadar Kafkas folklorunun  en güzel örneklerini sergilediler.

Misafir yoğunluğunun oldukça fazla olduğu düğün Pazar günü gelin alma merasimi ile devam etti. Çok sayıda aracın oluşturduğu konvoyun gelini dualar eşliğinde kız evinden almasının ardından düğün akşam Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Kampüsü Keykubat Köşkünde devam etti. Düğünün sonunda ise Yalçın ve Akhan Aileleri tebrikleri kabul etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Akhan ve Yalçın ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Emel ve Sedat çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.