Vefa yemeğinde buluştular

Vefa yemeğinde buluştular
Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilatında geçmişte ve günümüzde görev yapanlar, Ak Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa yemeği törenine katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet...

Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilatında geçmişte ve günümüzde görev yapanlar, Ak Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa yemeği törenine katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, "AK Parti'nin niçin başarılı olduğunu, Konya'da niçin rekorlar kırdığını öğrenmek isteyen gelsin şu tabloya baksın" dedi.

Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Sorgun, Mustafa Ataş, AK Parti Konya Milletvekilleri, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti'li belediye başkanları ve AK Parti'de daha önce görev yapanlar ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, "Şimdi yeni yüzyılın başında bizim coğrafyamızın haritaları yeniden çizilirken tarihi bir seçime gidiyoruz, 16 Nisan halk oylamasına. Önümüzdeki 100 yılı şekillendirecek düzenlemenin adıdır 16 Nisan halk oylaması. Bu seçim Anadolu çocuklarının kibirli seçkinlere yeter söz ve karar milletin dediği gün olacaktır. Bu süreçte karamsarlığa asla yer olmayacaktır" dedi.