Umutcan Y.Altındağ Belediyespora

Umutcan Y.Altındağ Belediyespora
Sarayönü Belediyespor un başarılı oyuncusu Umutcan Topalcı, Ankara ekiplerinden Yeni Altındağ Belediyespor a gitti. Bölgesel Amatör Lig 6 ncı grupta namağlup olarak şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Altındağ Belediyespor ile...

Sarayönü Belediyespor un başarılı oyuncusu Umutcan Topalcı, Ankara ekiplerinden Yeni Altındağ Belediyespor a gitti. Bölgesel Amatör Lig 6 ncı grupta namağlup olarak şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Altındağ Belediyespor ile anlaşma masasında olan Umutcan ın anlaşma sağlayıp sağlayamayacağı merak konusu. Bunun yanı sıra transferin gerçekleşmesi için Sarayönü Belediyespor un istediği transfer ücretinin ödenmesi gerekiyor.

Cuma gününe kadar Umutcan ın Yeni Altındağ Belediyespor ile anlaşması ve Sarayönü Belediyespor un istediği şartların sağlanması durumunda transfer gerçekleştirilecek. Cuma gününe kadar anlaşma sağlanamazsa 17 Şubat ta ara transfer dönemi biteceği için Umutcan Topalcı Sarayönü Belediyespor da oynamaya devam edecek.

Sarayönü Belediyespor formasıyla bu sezon 15 resmi müsabakaya çıkan Umutcan Topalcı, bu karşılaşmalarda 10 gole imza attı. 12 kez sarı kart, 1 kez de kırmızı kart gören Umutcan, 1152 dakika görev yaptı. Transferin gerçekleşmesi durumunda Sarayönü Belediyespor önemli bir gol silahını kaybedecek. Bunun yanında kulübün kasasına da para girecek.