Ulaç imzayı attı

Ulaç imzayı attı
Sarayönü Belediyespor ile bir süredir antrenmanlara çıkan Ulaç Çağlayan, geçtiğimiz hafta içerisinde kendini yeşil siyahlı takıma bağlayan sözleşmeye imza attı.Bölgesel Amatör Lig'de 2017-2018 sezonunu şampiyon olarak tamamlamak...

Sarayönü Belediyespor ile bir süredir antrenmanlara çıkan Ulaç Çağlayan, geçtiğimiz hafta içerisinde kendini yeşil siyahlı takıma bağlayan sözleşmeye imza attı.

Bölgesel Amatör Lig'de 2017-2018 sezonunu şampiyon olarak tamamlamak isteyen Sarayönü Belediyespor, kadrosuna tecrübeli bir isim daha kattı. Yeşil siyahlı kulüp, profesyonel takımlarda uzun yıllar mücadele eden Ulaç Çağlayan'ı transfer etti. 34 yaşındaki tecrübeli sağ kanat oyuncusu, transfer komitesi ile yaptığı görüşmenin ardından sözleşmeye imza atarak Sarayönü Belediyespor atkısıyla poz verdi.

Futbola 1998 yılında Kuvai Milliye'de başlayan Ulaç, 1999 yılında Fenerbahçe alt yapısına tansfer oldu. Fenerbahçe'de profesyonel lisansı çıktıktan sonra sırasıyla Kartalspor, Mersin İdman Yurdu, Gaziosmanpaşa, Küçükköyspor, Malatyaspor, Sarıyer, Adana Demirspor, Kocaeli Birlikspor, Göztepe takımlarında mücadele eden Ulaç Çağlayan, 2014 yılında Meskispor ile amatör lige dönüş yaptı. Bir sonraki yıl Nevşehirspor'da yarım sezon futbol oynayan Ulaç, 2016-2017 sezonunda Medcem Silifke Belediyespor'a transfer olmasına rağmen futbol oynamadı. Yaklaşık bir buçuk yıl futbol sahalarından uzak kalan Ulaç Çağlayan'nın Sarayönü Belediyespor ile geçireceği kamp döneminin ardından bu eksikliği kapatacağı tahmin ediliyor. Tecrübeli oyuncunun şampiyonluk yolunda takıma önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Ulaç, futbol kariyerinde TFF 1. Lig'de 85, TFF 2. Lig'de 104, TFF 3. Lig'de 12, BAL'da 35 maçta oynadı.