Uçar ve Kahveci Ailelerinin mutlu günü

Uçar ve Kahveci Ailelerinin mutlu günü
Sarayönü’nde tarım sektörünün önemli iş adamlarından İlyas Kahveci, oğlunu evlendirdi.Meral-Hasan Uçar ailesinin kızları Beyza Uçar ile Rabia-İlyas Kahveci ailesinin oğlu Mustafa Kahveci, hafta sonu gerçekleştirilen düğün...

Sarayönü’nde tarım sektörünün önemli iş adamlarından İlyas Kahveci, oğlunu evlendirdi.

Meral-Hasan Uçar ailesinin kızları Beyza Uçar ile Rabia-İlyas Kahveci ailesinin oğlu Mustafa Kahveci, hafta sonu gerçekleştirilen düğün töreniyle evlenerek dünya evine girdi.

Genç çiftin kına merasimi 17 Eylül Cuma akşamı 2.Etap TOKİ Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Düğün töreni Cumartesi günü yemek ikramıyla devam etti. Pazar günü erkek evinde hazırlanan düğün konvoyunun kız evinden gelini alması ile genç çift bir ömür boyu sürmesi dileği ile hayatlarını birleştirdi.

Ladik Mahallesi’nde gerçekleştirilen düğün merasimine Uçar ve Kahveci ailelerinin bu mutlu gününe çok sayıda seveni ve yakınları eşlik etti. Düğüne katılan misafirler hava şartlarının güzel olması ve düğünün açık havada yapılması ile gönüllerince eğlenerek çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Uçar ve Kahveci ailelerini tebrik eder, evlenerek Dünya evine giren Beyza ve Mustafa çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.