TÜRK MİLLETİ KARAR SENİN

Anayasanın Türklük tanımı: Anayasa'nın 66. maddesine göre, "Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk tür."

Atatürk'ün Türklük tanımı : "Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk milleti denir."

Rusyalı değil RUS, İspanyalı değil İSPANYOL, Fransalı değil FRANSIZ, İngiltereli değil İNGİLİZ, Almanyalı değil ALMAN olduğuna göre, Türkiyeli değil TÜRK var

Emperyalistlerin ağzıyla konuşup Türkiyelilik denen kavramı savunmaya çalışan uzaktan kumandalı özel yerleştirilmiş paralı, gazeteci, bilim adamı kılıklı Türkiye ve Türk düşmanları her yerde kendini gösteriyorlar.

Konuşmasında ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet vurgusunda bulunan bu ilkeler için Anayasa değişikliğine ‘evet denileceğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnsan bilmediğinin düşmanıdır. Şu anda, Cumhurbaşkanlığı Sistemine karşı çıktıklarını ifade edenlerin de, işin ruhunu öğrendiklerinde, fikirlerini değiştireceklerine inanıyorum.

Ama biz bir şeyi daha biliyoruz; bugün hayır diyenler neye hayır dediklerinin farkında mıdır? Bakınız kim ‘hayır diyor? PKK ‘hayır diyor. Kim ‘hayır diyor? Kandil ‘hayır diyor. Kim ‘hayır diyor? Bu ülkeyi bölmek ve parçalamak isteyenler ‘hayır diyor. Kim ‘hayır diyor? Bayrağımıza karşı çıkanlar ‘hayır diyor. Kim ‘hayır diyor? Ne yazık ki bu ülkede millî ve yerli olanlara karşı çıkanlar ‘hayır diyor” açıklamasını yaptı.

“Tek millet” diyenler bu milletin adını hiçbir zaman söylemediler. Türkiye de yaşayan halk Türk milletidir.

“Gazetenin bir tanesi yazmış ‘Türkiye Türklerindir diye. Ahlaksız bu, hayasız ” diyen, “Türkiye 36 etnik kökenden oluşan mozaiktir” diyen ve “Türk milleti demeyin” diye tavsiyelerde  bulunanlar,

“Türk bayrağının adı değişmelidir” diyen AKP li yazar Hilal Kaplan ı milletin önüne “Akil Adam” diye çıkaranlar,

Türkiye yi de bölünecek ve parçalanacak 22 İslam ülkesi içinde gösteren ABD nin Büyük Ortadoğu Projesinde “Eşbaşkanlık” görevini alıp “Şu anda Amerika nın da Büyük Ortadoğu Projesi var ya, Genişletilmiş Ortadoğu, yani bu proje içerisinde Diyarbakır bir merkez, bir yıldız olabilir. Bunu başarmamız lazım” diyenler,

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Ak Saray daki konuşmasında yine muhtarlara seslendi. Erdoğan referanduma ilişkin konuşmasında yine Adem ve Havva dan söz etti. Ancak bu kez “Biz İslam milletiyiz” demek yerine “Biz İbrahim milletinizdeniz” dedi.

AKP li Aziz Babuşçu: “AKP ile hepimiz Türk olmaktan kurtulduk!” itirafında bulundu.

İşte bunlar.

Valiliklerden resmi kurumlardan “T.C.” tabelalarını söktürenler,

“Ne mutlu Türküm diyene” tabelalarını indirenler, Andımızı Okullarda okunmasını Yasaklayanlar, Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına aldık diyenler,

Bayrağımız indirilirken sesini çıkarmayanlar,

Yargıyı, emniyeti, orduyu FETÖ/PYD teslim edenler,

PKK nın silahlanmasına, hendek kazmasına, göz yumanlar, Valilere operasyon yapmayın talimatı verenler,

Barzani yi ağırlayanlar, Ankara ve İstanbul a Kürdistan bayrağı astırıp, Musul, Kerkük de olup bitenlere sessiz kalanlar,

Bütün yetkilerin bir tek kişide toplanması, Tek adam rejimi getirmek isteyenler,

Yeni anayasa değişikliği için EVET çalışması yapanlar.

Devlet Evet çalışması yapıyor, Millet Hayır çalışması yapıyor.

CİA eski Türkiye şefi, Paul Bernard'ın 2006 Türkiye raporunda;"Türkiye'nin bu şekliyle, Amerikan politikalarının yanında olacağından emin olamayız. Ülkeyi kuranlar, denetim mekanizmasını çok sıkı tutmuşlar. Hükümeti ikna ettiğimizde Meclis; Meclis'i ikna ettiğimizde, ordu; orduyu ikna ettiğimizde yargı karşımıza geçebiliyor.

Eğer Amerika'nın çıkarı Türkiye'de bir federal devlet kurulması ise mutlaka ve öncelikle yargı, ordu, Meclis ve hükümeti tek elde toplayan başkanlık rejimine geçilmelidir.

Bir kişiyi ikna etmek, birbirini denetleyen yapıyı ikna etmekten çok daha kolay olacaktır. Eğer o bir kişi Amerikan çıkarlarını yardım etmek konusunda tereddüt ederse, bir kişi üzerine kurulmuş yapıyı yıkmak Amerika için sorun olmaz."Diyormuş?!

Türk Milleti tıpkı kurtuluş savaşında olduğu gibi kendi azim ve kararı ile Emperyalistlerin ve işbirlikçilerinin oyununu bozacak güçtedir.

Türk halkı hangi siyasi partiyi desteklerse desteklesin söz konusu Türkiye olunca birlik ve beraberliğini ortaya koyar, oyunu bozar. Halk sandığa giderek  HAYIR son  kararı biz veririz diyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi