Turan yedekte dinlendi

Turan yedekte dinlendi
Sarayönü Belediyespor'un bu sezon kaptanlığını yapan başarılı savunma oyuncusu Turan Polat, Sandıklıspor karşılaşmasının son dakikalarında yaşadığı sakatlıktan dolayı Dumlupınar Üniversitespor karşılaşmasında oynayamadı....

Sarayönü Belediyespor'un bu sezon kaptanlığını yapan başarılı savunma oyuncusu Turan Polat, Sandıklıspor karşılaşmasının son dakikalarında yaşadığı sakatlıktan dolayı Dumlupınar Üniversitespor karşılaşmasında oynayamadı. Alt adalesinde sertleşme tespit edilen Turan, bu hafta riske atılmazken, haftaya Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında yeniden sahada olacağı öğrenildi.

Karşılaşmaya yedek kulübesinde çıkan Turan, sağlığı da düşünülerek kalan üç hafta için riske edilmedi. Sahada yer almamasına rağmen takım arkadaşlarının elde ettiği galibiyetle büyük mutluluk yaşayan Turan'ın, hafta içerisinde tedavisinin yapılıp Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasına yetiştirilmesi bekleniyor.

Oyuncunun sakatlığı ile ilgili bilgi veren Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart, yaptığı açıklamada, "Turan bizim takımımızın kaptanı ve önemli oyuncularımızdan bir tanesi. Alt adalesinde sertleşme olduğu için onu bu hafta yedek kulübemizde dinlendirdik. Sağlık her şeyden daha önemli. Hafta içerisinde tedavileri yapıldıktan sonra duruma tekrar bakacağız." dedi.