Tuhafiyeciler, İstasyon’a taşındı

Tuhafiyeciler, İstasyon’a taşındı
Mahalle arasında Ofis Caddesi üzerine kurulan elbise pazarı, gerçekleştirilen çalışmalarla istasyon bölgesine taşındı. Esnaf, yeni yerinde ilk kez geçtiğimiz Cuma günü müşterileriyle buluştu.İlçemiz Pazar yerinde alanın...

Mahalle arasında Ofis Caddesi üzerine kurulan elbise pazarı, gerçekleştirilen çalışmalarla istasyon bölgesine taşındı. Esnaf, yeni yerinde ilk kez geçtiğimiz Cuma günü müşterileriyle buluştu.

İlçemiz Pazar yerinde alanın yetersiz kalması nedeniyle Ofis Caddesi ve yan sokakların bir süredir elbise pazarı olarak kullanıldığını hatırlatan Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, “Pazar yerinin cadde üzerinden daha düzenli bir alana taşınabilmesi için Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’ndan İstasyon binasının yanında bulunan sahayı kiraladık. Kiralanan alanda zemin düzenlemesi, demiryolu ile alan arasında korkuluk yapılması gibi çalışmalar gerçekleştirildi ve daha sonra taşıma işlemi gerçekleştirildi. Belediyemizin önceden kiralamış olduğu çelik hangarın da bulunduğu alandan İstasyon binasına kadar sahanın tamamı Pazar alanı olarak kullanılabilecek. Cadde arasında halkımıza verdiğimiz rahatsızlıkta bu şekilde sona erdi. Bu süre içerisinde bize anlayış gösteren halkımıza teşekkür ederiz” dedi.