Toy ailesinin mutlu günü

Toy ailesinin mutlu günü
Ertuğrul Mahallesinden, Cengiz Toy oğlu Ömer'i geçtiğimiz hafta sonu evlendirdi.Fadimana-Hüseyin Küçükhemek çiftinin kızı Perihan ile Emel-Cengiz Toy çiftinin oğlu Ömer, geçtiğimiz günlerde evlenerek dünya evine girdi.Genç...

Ertuğrul Mahallesinden, Cengiz Toy oğlu Ömer'i geçtiğimiz hafta sonu evlendirdi.

Fadimana-Hüseyin Küçükhemek çiftinin kızı Perihan ile Emel-Cengiz Toy çiftinin oğlu Ömer, geçtiğimiz günlerde evlenerek dünya evine girdi.

Genç çiftlerin düğünü 5 Temmuz Çarşamba günü Konya'da Grand Rose Düğün salonunda gerçekleştirilen kına ve nişan merasimi ile başladı.

8 Temmuz Cumartesi günü Ertuğrul Mahallesinde yapılan Çerkes düğününde ise gençler gecenin ilerleyen saatlerine kadar Kafkas folklorunun  en güzel örneklerini sergilediler.

Misafir yoğunluğunun oldukça fazla olduğu düğün sonrası Pazar günü davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

Yemeğin ardından gelin alma merasimi için Ertuğrul mahallesinden hareket eden onlarca konvoyun gelini dualar eşliğinde kız evinden almasının ardından düğün mutlu bir şekilde sona erdi

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Küçükhemek ve Toy ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Perihan ve Ömer çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.