Toplum kamplaştırılıyor

Toplum kamplaştırılıyor
Saadet Partisi bölge ilçe divan toplantısında konuşan Av. Ramazan Yetkin Özalp, “Toplum ‘evet çiler ‘hayır cılar diye bölünmeye çalışılıyor. Ak Parti 15 yıldır iktidarda her istediklerini yapabilecek bir konumdaydı....

Saadet Partisi bölge ilçe divan toplantısında konuşan Av. Ramazan Yetkin Özalp, “Toplum ‘evet çiler ‘hayır cılar diye bölünmeye çalışılıyor. Ak Parti 15 yıldır iktidarda her istediklerini yapabilecek bir konumdaydı. Vaatlerini neden yapmadılar?” dedi

Saadet Partisi Konya ilçe teşkilatları aylık divan toplantılarını gerçekleştiriyor. Saadet Partisi Ilgın, Akşehir, Kadınhanı, Sarayönü ilçeleri bölge divan toplantısı Ilgın da gerçekleştirildi.

Sarayönü ilçe teşkilatının da katıldığı toplantıda söz alan Ilgın Eski Belediye Başkanı, Av. Ramazan Yetkin Özalp, “Biz burada particilik, siyasetçilik oynamıyoruz. Biz kendimizi kurtarmak için Allah ın bize yüklediği bir görevi icra etmeye çalışıyoruz. Biz bu dünyada mükafat almak için yola çıkmadık. Biz veresiye satan esnaf gibi, ahirette mükafat almayı hedefliyoruz” dedi.

"Biz baştan beri hep haklı çıktık” diyen Özalp, şöyle konuştu: “Dün ‘Önce ahlak ve maneviyat diyorduk. Eleştiri de aldık ama şimdi geldiğimiz noktada herkes bize hak veriyor. Faizden hayır gelmez diye haykırdık. Şimdi bankaya borcu olmayan kalmadı, ekonomi alarm veriyor. Baştan beri söylediğimiz D-8 hayatta olsaydı, ne Suriye, ne Mısır, ne Filistin bu halde olmazdı.

Ak Parti 15 yıldır iktidarda her istediklerini yapabilecek konumdaydı. Vaatlerini neden yapmadılar? Şimdi Anayasa değişikliğine evet denmemiz isteniyor. 2010 referandumunda da istemişlerdi sonra pişman oldular o değişiklikten. Halk neye evet diyeceğini bilmiyor fakat hayır oyu verenler CHP veya HDP ile bir olmakla suçlanıyor. Siz İsrail le bir oluyorsunuz bir şey şok, AB ile bir oluyorsunuz bir şey yok, zinayı, domuz etini serbest bırakırken bir şey yok, biz ‘hayır deyince kötü oluyoruz. Bu bir Anayasa oylaması, kişiler seçilmiyor.”