TOKİ dükkanları bugün satılacak

TOKİ dükkanları bugün satılacak
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sarayönü'nde inşa edilen 3'ncü Etap TOKİ konutlarının işyerleri bugün satışa sunulacak. Toplam 7 adet işyeri, açık arttırma ile satılacak. Satış Ankara, İstanbul ve internet...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sarayönü'nde inşa edilen 3'ncü Etap TOKİ konutlarının işyerleri bugün satışa sunulacak. Toplam 7 adet işyeri, açık arttırma ile satılacak. Satış Ankara, İstanbul ve internet bağlantısıyla bugün saat 13:00'te gerçekleştirilecek.

Açık Artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası

A.Ş. tarafından yürütülecek olup, başvurular/teminatlar anılan Bankaların tüm şubeleri aracılığı ile kabul edilecek.

Başvuru sırasında fotoğraflı nüfus cüzdanı, vatandaşlık kimlik ve vergi sicil numaraları, yetkili banka şubesine nakit olarak 10 bin lira teminat yatırılması, başvuruların vekaleten yapılması durumunda, satışlarla ilgili tüm belgeleri düzenleme, imzalama, beyan ve taahhütlerde bulunma yetkisini içeren vekaletname, başvuru bir tüzel kişilik adına yapılacak ise, Şirketin yetki belgesi ve yetkili kişinin vekalet ile imza sirküleri istenecek.

Brüt 32,8 metrekare, net ise 28,58 metrekare olan 6 adet işyerinin açık arttırma için açılış fiyatı 100 bin lira olacak. Bürüt 48,8, net 43,49 metrekare olan  adet işyerinin açık arttırma için açılış fiyatı ise 145 bin lira olacak. Ödemeler, yüzde 26'sı peşin, 120 ay vade şeklinde gerçekleştirilecek.