Tokgöz yeniden başkan

Tokgöz yeniden başkan
Sadet Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda yeniden aday olan İlçe Başkanı Ziya Tokgöz, tek liste ile gidilen seçimde oyların tamamını alarak güven tazeledi.Sadet Partisi Sarayönü...

Sadet Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda yeniden aday olan İlçe Başkanı Ziya Tokgöz, tek liste ile gidilen seçimde oyların tamamını alarak güven tazeledi.

Sadet Partisi Sarayönü İlçe Teşkilat binasında gerçekleştirilen genel kurul, yeterli çoğunluğun sağlanması ile başladı. Olağan genel kurulunda, ilçe başkanı Ziya Tokgöz açılışı yaptı.

Gündemin birinci maddesi olarak yoklamanın yapılırken, saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Divan heyeti tespit ile divana, Vedat Özkan, Mikail Cem Polatdağ ve İsmet Tokgöz seçildi.

Gündemin dördüncü maddesinde gereği faaliyet raporu ve mali rapor okunarak oylamaya sunuldu ve kabul edildi. Gündemin altıncı maddesinde siyasi konuşmacı olarak katımcılar söz alarak Türkiye'de ki siyasi gelişmeler hakkında bilgi verdi. Konuşmaların arından seçime geçildi.

Oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ziya Tokgöz yeniden başkan seçildi. Ziya Tokgöz'ün listesinde yer alan yönetim kurulu asil üyeleri Aydın Çetinkaya, Salih Ülker, Remzi Yücetaş, Reşit Duran, İsmet Aydemir, Veyis Turan, Mustafa Poyraz, Bilal Derinsu, İbrahim Zeybek ve Salih Kutlu'dan oluştu. Yedek üyelerde ise Üzeyir Kulcabay, Musa Babur, Ramazan Doğan, Ahmet Gedek, Mehmet Ali İnceçayır, Ali Yavuz, Harun Işık, Abdullah Çakır, Kemal Bağış ve Ahmet Büyükkara yer aldı.