TKK’dan sertifikalı tohum kampanyası

TKK’dan sertifikalı tohum kampanyası
Sarayönü Tarım Kredi Kooperatifi, sertifikalı tohumluk kredisi kullanacak ortaklarına, gübre, zirai ilaç, motorin gibi kredilerin faiz oranlarında ciddi oranda indirim imkanı sunuyor.Sarayönü Tarım Kredi Kooperatifi Müdür vekili...

Sarayönü Tarım Kredi Kooperatifi, sertifikalı tohumluk kredisi kullanacak ortaklarına, gübre, zirai ilaç, motorin gibi kredilerin faiz oranlarında ciddi oranda indirim imkanı sunuyor.

Sarayönü Tarım Kredi Kooperatifi Müdür vekili İbrahim Gürkan, yaptığı açıklamada, “Tarsim sigortası yaptırmak koşuluyla harman vadeli sertifikalı tohumluk kredisi kullanacak ortaklarımıza, gübre, zirai ilaç, motorin gibi kredilerin faiz oranlarında ciddi şekilde indirim yapıyoruz. Tarsim sigortasının senet tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yaptırılması gerekiyor. Konu hakkında bilgi almak isteyen çiftçilerimiz kooperatifimize başvurabilir.” dedi.

Bunun yanında birçok konuda çiftçileri desteklediklerini kaydeden Gürkan, “Kooperatifimiz bünyesinde ayrıca soba kömürü satışı da bulunmaktadır. Nakliye hizmetimizde mevcuttur. Faiz indirimi bu kaleme dahil değil ama vadeli veya peşin satışımız mevcut. Ayrıca yüzde 6 iskontolu motorin satışlarımız devam etmekte olup tonajlı alımlarda nakliye hizmeti de veriyoruz. Elimizden geldiği kadar çiftçilerimize destek olmanın gayretindeyiz.” şeklinde konuştu.