Teknikerler Birliği'nden ziyaret

Teknikerler Birliği'nden ziyaret
Sarayönü'ne gelen Türkiye Teknikerler Birliği Genel Başkanı Ertan Kılıç, bir dizi ziyaretlerde bulundu. Sarayönü Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan bölüm birincisi öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya gelen Kılıç, öğrencilere...

Sarayönü'ne gelen Türkiye Teknikerler Birliği Genel Başkanı Ertan Kılıç, bir dizi ziyaretlerde bulundu. Sarayönü Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan bölüm birincisi öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya gelen Kılıç, öğrencilere plaket takdim etti.

Türkiye Teknikerler Birliği Genel Başkanı Ertan Kılıç, Sarayönü'ne geldi. Teknikerler Birliği Konya İl  Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Emet Yılmaz ile birlikte ziyaretlerde bulunan Genel Başkan Ertan Kılıç, Kaymakam Tarık Bahadır ile makamında görüştü. Sarayönü Belediyesi ve Sarayönü Ziraat Odası'na da ziyaretlerde bulunan Genel Başkan Ertan Kılıç, iftar yemeği öncesinde Sarayönü Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan bölüm birincisi öğrencilerle bir araya geldi. Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Ömer Fatih Karça'nın da katıldığı programda, Türkiye Teknikerler Birliği Genel Başkanı Ertan Kılıç, plaket töreni düzenledi.

Tohumculuk bölümü birincisi Hüseyin Akay, Organik Tarım bölüm birincisi Hilal Berk ve Çevre Koruma Teknolojileri bölümü birincisi Merve Göçlü'ye Türkiye Teknikerler Birliği Genel Başkanı Ertan Kılıç, başarılarından dolayı plaket takdim etti. Bunun yanı sıra verdiği destekten dolayı Ziraat Odası Başkanı Ömer Fatih Karça'ya da teşekkür plaketi takdim edildi.

Teknikerler Birliği Konya İl  Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Emet Yılmaz ise Türkiye Teknikerler Birliği Genel Başkanı Ertan Kılıç ve Türkiye Teknikerler Birliği Genel Başkan Vekili Tahsin Durmaz'a hediye takdim etti.

Bu birliktelik örnek olmalı

Plaket töreninin ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Teknikerler Birliği Genel Başkanı Ertan Kılıç, "Sarayönü Ziraat Odası Başkanımız Ömer Fatih Karça, Teknikerler Birliği'ne el uzatmış ve sahiplenmiştir. Ayrıca bize yaptıkları ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ederiz. Özellikle Sarayönü Meslek Yüksekokulu'nun ziraat ile ilgili bölümlerinden mezun olan öğrencilerin istihdam edilmesi, ziraat sektörüne kazandırılması, motive edilmesi ve ödüllendirilmesi noktasında gayretleri takdire şayan. Şahsım, Genel Merkez Yönetim Kurulumuz ve sayısı milyonları geçen teknikerler adına  teşekkür ederim. Teknikerler Birliğimizin, sayın Cumhurbaşkanımızın destekleriyle Teknikerler Odası olmasıyla ülkemize daha çok değer katacağımızı düşünüyoruz. Burada Emet Yılmaz kardeşimize de teşekkür etmek istiyorum. Önce Konya İl Başkanlığı, daha sonra Genel Başkan Yardımcısı görevlerine seçildi. Yardımcısı olan Şadiye Mirza kardeşimiz de iyi bir tekniker. Teknikerler Birliği ve Sarayönü Ziraat Odası'nın birlikteliği Türkiye'ye örnek olacaktır. Bundan sonra Sarayönü'ne nasıl bir katma değer sağlayabileceğimizi düşüneceğiz. Burada dereceye giren tekniker arkadaşlarımızı da kutluyorum. Hepinizin ülkemize önemli katkılar sağlayacağından şüphem yok. Kendilerine bir hedef belirlemelerini ve mesleklerini önemsemelerini istiyorum." dedi.