Taşeronda sona doğru

Taşeronda sona doğru
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, kadro çalışmalarıyla ilgili olarak bilgi verdi. Solak, yaptığı açıklamada, "Belediyemizde 2017 yılbaşı itibariyle 134 kişi hizmet alımı yöntemiyle çalıştırılmaktaydı. Çıkan taşeron...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, kadro çalışmalarıyla ilgili olarak bilgi verdi. Solak, yaptığı açıklamada, "Belediyemizde 2017 yılbaşı itibariyle 134 kişi hizmet alımı yöntemiyle çalıştırılmaktaydı. Çıkan taşeron yasasıyla kadroya geçmek için 127 kişi resmi müracaatta bulundu. 126 kişinin müracaatı kabul edildi. Bir kişinin müracaatını ise değerlendirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda 125 kişi kadro için sınava alındı. Büro personeli yazılı sınava tabi tutulurken diğer atölye elemanları, işçiler, şoförler ve operatörler uygulamalı sınav ve sözlü mülakata tabi tutuldu." dedi.

Başarılı olan herkesin kadroya alınacağını kaydeden Nafiz Solak, şöyle devam etti: "Bu sınav sonucunda 125 kişinin tamamı başarılı oldu. Bir kişi askere gitmiş olması sebebiyle sınava alınamadı. Askerden geldikten sonra sınava alınarak başarılı olursa göreve dönecek. Sınavların tamamlanmasının ardından başarılı olan personeller belediyemizin bünyesinde kurulan personel şirketinde 3 Nisan itibariyle işbaşı yapacak."