Taraftarla takımın arası açılıyor

Taraftarla takımın arası açılıyor
Sezona şampiyonluk hedefiyle giren ve 10'ncu haftaya kadar aldığı sonuçlarla büyük takdir toplayan Sarayönü Belediyespor, son haftalarda yaşanan puan kayıplarıyla eleştirilmeye başlandı.İl takımları ve turizm bölgesi takımlarının...

Sezona şampiyonluk hedefiyle giren ve 10'ncu haftaya kadar aldığı sonuçlarla büyük takdir toplayan Sarayönü Belediyespor, son haftalarda yaşanan puan kayıplarıyla eleştirilmeye başlandı.

İl takımları ve turizm bölgesi takımlarının devasa bütçelerine karşılık, mütevazi bir bütçe ve zor imkanlar ile yine de önemli işlere imza atan Sarayönü Belediyespor'un aldığı mağlubiyetler, seyirciler arasında sorgulanmaya başladı. İç sahada oynan Kepez Belediyespor karşılaşmasında saha içinde ve tribünde bulunan oyunculara tepki gösteren bazı taraftarlar, takımda morallerin daha da bozulmasına neden oldu. Bunun yanı sıra iddianın devam ettiği haftalarda tribünleri dolduran birçok taraftar pazar günü tribünleri doldurmadı. Elde edilen başarılarda hiç bir etkisi ve desteği olmayan taraftarların, başarısızlık durumunda tepki göstermesine anlam verilmedi.