Taktaktan kaçtı kamyona girdi

Taktaktan kaçtı kamyona girdi
Sarayönü'nde meydana gelen bir kazada Taktak olarak adlandırılan araca vurmaktan kaçan bir otomobil karşı yönden gelen kamyona çarptı.Kaza Cuma günü aksam saatlerinde meydana geldi. Ladik istikametinden Sarayönü'ne doğru 42 LS...

Sarayönü'nde meydana gelen bir kazada Taktak olarak adlandırılan araca vurmaktan kaçan bir otomobil karşı yönden gelen kamyona çarptı.

Kaza Cuma günü aksam saatlerinde meydana geldi. Ladik istikametinden Sarayönü'ne doğru 42 LS 876 plakalı otomobili ile gelen Gani Atalay Tavbatır, aynı şeritte ilerleyen Taktak'ı son anda fark etti. Taktak'a vurmamak için hatalı sollamaya çıkan Tavbatır, Sarayönü'nden Ladik istikametine doğru giden 42 YL 146 plakalı yumurta yüklü kamyona yandan vurdu. Kamyonun tekerine vurduktan hurdaya dönen araç, şarampolde durabildi. Yine çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan yumurta yüklü kamyon tarlaların içinde durabildi. Kazada otomobil içince sıkışan Gani Atalay Tavbatır'ı kurtarmak için olay yerine itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle sıkıştığı araçtan çıkarılan Gani Atalay Tavbatır, ambulans ile Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda kırılar tespit edilen Tavbatır'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayın ardından Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği kaza ile ilgili soruşturma başlattı.