Tahir Akyürek'ten yardım eli

Tahir Akyürek'ten yardım eli
Sarayönü'nde Şehir Konağı'nın açılışı için ilçemize gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'ten yardım talep eden Ayşe Koçak'a yardım eli uzandı.Şehir Konağı'nın karşısında bakıma ihtiyacı olan...

Sarayönü'nde Şehir Konağı'nın açılışı için ilçemize gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'ten yardım talep eden Ayşe Koçak'a yardım eli uzandı.

Şehir Konağı'nın karşısında bakıma ihtiyacı olan bir evde kendi başına yaşayan Ayşe Koçak, açılış töreninde Tahir Akyürek'ten evinin duvarının yaptırılmasını istemiş, Ayşe Koçak'ın talebini kabul eden Akyürek, yardımcılarına gerekenin yapılması için talimat vermişti.

Talimat üzerine başlatılan çalışma kapsamında inceleme için saha sonra gelen Büyük Şehir Fen İşleri'nden Hacı Hasan Öztürk, duvarın yanında birçok işin yapılmasına karar verdi. Bahçe duvarının yanı sıra evin dış cephesi, kanalizasyon bağlantısı, odun-kömürlüğü, bahçe düzenlemesi gibi çalışmaları gerçekleştirilerek evin daha yaşanabilir standartlara çıkarılması planlandı.

İşlerin birçoğu büyük ölçüde tamamlanırken, Ayşe Koçak yapılanlardan dolayı büyük mutluluk yaşadığını ifade ederek, "İsteğimi yerine getiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek'e ve belediye başkanımız Nafiz Solak'a çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiler. Ben sadece duvarımın yapılmasını istemiştim onlar evimin her yerini yeniden yapıyorlar. Allah onlardan razı olsun." dedi.