SYDV kömür dağıtımına başladı

SYDV kömür dağıtımına başladı
Sarayönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara 1000 ton kömür dağıtılacak. Bir ay içerisinde tamamlanması beklenen çalışmayla ihtiyaç sahibi 500 aileye kömür yardımları...

Sarayönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara 1000 ton kömür dağıtılacak. Bir ay içerisinde tamamlanması beklenen çalışmayla ihtiyaç sahibi 500 aileye kömür yardımları ulaştırılmış olacak.

Toplu kömür dağıtımın geçtiğimiz günlerde başladığını belirten Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır, kış gelmeden vatandaşların sıcak bir ortamda yaşamaları için kömürlerin vakıf çalışanları tarafından tek tek fakir ve muhtaç kişilerin evlerine ulaştırıldığını belirtti.

Vakıf Mütevelli heyeti tarafından alınan kararlan doğrultusunda yaklaşık 500 ailenin kömürlerinin hızlı bir şekilde adreslerine ulaştırılacağını belirten Kaymakam Bahadır, "Ailelerin çocukları ile birlikte sıcak ve huzurlu bir kış mevsimi geçirmeleri için devletimiz tarafından ücretsiz olarak tahsis edilen kömürleri,  ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza en kısa zamanda ulaştıracağız. Bu konuda özverili çalışan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Toplu dağıtımın ardından kömür ihtiyacı olan vatandaşların vakfa bir dilekçe ile başvurmaları halinde durumlarının değerlendirileceğini kaydeden Bahadır, şartları uygun olan vatandaşlara vakıf mütevelli heyetinin alacağı kararları doğrultusunda kömür verilebileceğinin altını çizdi.

Bahadır, amaçlarının hiçbir vatandaşın yakacaksız olarak kışı geçirmemeleri olduğunu belirtti.