Şut rekoru kırıldı, seri 10 maça çıktı

Şut rekoru kırıldı, seri 10 maça çıktı
Konyaspor, Trabzonspor karşısında bu sezon ligde oynadığı maçlarda en fazla şut attığı maçı yaşadı. Rakip kaleye 31 şut çeken ve 10 isabet sağlayan Anadolu Kartalı, yenilmez serisini de 10’a çıkardı.Konyaspor, Trabzonspor...

Konyaspor, Trabzonspor karşısında bu sezon ligde oynadığı maçlarda en fazla şut attığı maçı yaşadı. Rakip kaleye 31 şut çeken ve 10 isabet sağlayan Anadolu Kartalı, yenilmez serisini de 10’a çıkardı.

Konyaspor, Trabzonspor karşısında bu sezon ligde oynadığı maçlarda en fazla şut attığı maçı yaşadı. Trabzonspor'un 10 kişi kalması sonrasında Konyaspor, rakip kalede büyük bir baskı kurdu. İlk yarıda 17 şut çeken Anadolu Kartalı, ikinci yarıda da 14 şut çekti. Toplamda rakip kaleye 31 şut atan temsilcimiz 10 isabet sağladı. Yeşil-beyazlılar, 2014-2015 sezonundan bu yana en çok şut çektiği maçı yaşadı. Konyasporlu oyuncular, 49 kez de ceza sahasında topla buluştu. Öte yandan Konyaspor yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. En son yenilgisini geçtiğimiz sezon 38. haftada Galatasaray deplasmanında 1-0’lık sonuçla alan yeşil-beyazlılar sonraki oynadığı 10 maçta, bileği bükülmedi. Yeşil-beyazlılar söz konusu 10 maçlık bu süreçte 5 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti.