Süt Birlik’te seçime doğru

Süt Birlik’te seçime doğru
Sarayönü Süt Üreticileri Birliği, önümüzdeki hafta seçimli genel kurula gitmeye hazırlanıyor. Yakın dönemde mali bir darboğazdan geçmesine rağmen, işlerin iyiye gittiği Süt Üreticileri Birliği’nde yeterli çoğunluğun...

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği, önümüzdeki hafta seçimli genel kurula gitmeye hazırlanıyor. Yakın dönemde mali bir darboğazdan geçmesine rağmen, işlerin iyiye gittiği Süt Üreticileri Birliği’nde yeterli çoğunluğun sağlanması durumunda 19 Eylül’de seçimli genel kurul gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz hafta birlik başkanlığına adaylığını açıklayan Hasret Köse’nin yanı sıra mevcut Başkan Murat Ceran da yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı. Süt Üreticileri Birliği’ni zor gününde teslim alarak göreve geldiklerini anlatan Ceran, yaptığı açıklamada, “Sıkıntılı bir süreçte göreve geldik. Sorumluluktan kaçınmadık. Allah’a hamdolsun ki birliğimizi belli bir düzlüğe kadar da çıkardık. Bundan sonra birliğimizi daha iyi yerlere taşımak için de aynı şekilde devam etmek istiyoruz. Bu yüzden başkanlığa yeniden adayım.” dedi.

Diğer aday Hasret Köse ise Sarayönü’nün süt üretiminde çok önemli bir bölge olduğunu belirterek; “Tarım ve hayvancılığın önemli merkezlerinden biri olan Sarayönü’nde süt üretiminde önemli bir noktadayız. Ancak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek bu üretimimizin karşılığını alabiliriz. Birlikte hareket etmek eldeki potansiyeli kullanmak üreticimizin malına değer katacaktır. Süt birliğimizin genel kurulununda bu birliktelikle küskünlük ve kırgınlıkların yaşanmayacağı bir genel kurulla tamamlanmasını diliyorum. Amacımız birliğimize sahip çıkmak üreticimizin yanında olmaktır” şeklinde konuştu.

Süt Üreticileri Birliği’nde 19 Eylül de yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda genel kurul 27 Eylül’e ertelenecek.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayacak olan genel kurulda geçici olarak ihraç edilen üyeler üyelikten çıkarılacak. Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından mali rapolar görüşülerek gelecek yılların tahmini bütçesi belirlenecek.

Üyelik işlemleri ve yönetime verilecek yetkilerin yer aldığı diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçilerek dilek ve temennilerle genel kurul sona erdirilecek.

yozgat escort bayan