Süt birlikte seçim zamanı

Süt birlikte seçim zamanı
Sarayönü Süt Üreticileri Birliği, 2018 yılı olağan Genel Kurul Toplantısı 4 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek.Süt Üreticileri Birliği Toplantı Salonunda saat 10:00'da yapılacak seçimli genel kurulda Sarayönü Süt...

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği, 2018 yılı olağan Genel Kurul Toplantısı 4 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Süt Üreticileri Birliği Toplantı Salonunda saat 10:00'da yapılacak seçimli genel kurulda Sarayönü Süt üreticileri Birliği Başkanlığı için mevcut başkan olan Mustafa Erdoğdu, Mustafa Akdoğan ve Mustafa Turan yarışacak.

Seçimli genel kurul açılış ve yoklamanın ardından divan heyetinin teşekkülü, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayacak. Daha sonra gündem maddeleri görüşülecek. Yönetim kurulu kararı ile geçici ihraç edilen üyelerin üyelikten çıkarılması hususu görüşülecek. Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarının okunup, görüşülerek oylanması ve ibrası, 2017 yılı yeminli mali müşavir raporunun okunması ve ibrası, 2018 yılı bağımsız denetin işlemleri yapılması için yönetim kuruluna Bdd Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. ile bağımsız denetim sözleşmesi yapmaya yetki verilmesi, 2017 yılı kesin hesaplarının görüşülmesi ve ibrası, 2018 yılı tahmini bütçe ve çalışma programlarının görüşülerek oylanması, ibrası ve fasıllar arasında aktarma yetkisinin Yönetim Kuruluna verilmesi gerçekleştirilecek.

Tüzel ve gerçek kişiler için Üyelik giriş aidatı ve yıllık aidatın belirlenmesi, üyelere yapılan ve yapılacak tüm hizmetlere karşı alınacak hizmet bedelinin belirlenmesi konusunda Yönetim Kuruluna yetki verilmesi yine görüşülecek konular arasında yer alıyor.

Diğer gündem maddeleri ise şu şekilde: "Birlik hizmetlerinin yürütülmesi için her türlü demirbaş, araç alınması, satılması veya kiralanması ipotek alınması, verilmesi birlik adına kredi almak için yönetim kuruluna yetki verilmesi.

Birlik Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetim Kurulu üyelerinin huzur hakkı ücretlerinin ve Şehir içi, şehir dışı ve yurtdışı yolluklarının, brüt veya net olarak tespiti.

Merkez Birliğinin kuracağı ya da ortak olacağı şirket yada her türlü oluşumlara ortak olmak, acentelik almak, hisse almak, hisse satmak için yönetim kuruluna yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.

Veteriner hekim çalıştırmak veya veteriner hizmeti almak ve gerekli işlemler için yönetim kuruluna yetki verilmesi.

T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 10.01.2018 tarih ve E.79547 sayılı olur ile hazırlanan Üretici Birlikleri tüzüğünün görüşülmesi ve birlik tüzük değişikliğinin oylanması ve karara bağlanması." Son olarak seçimlerin ardından kongre dilek ve temennilerle sona erecek.

Çarşamba günü Sarayönü Süt Üreticileri Birliği Toplantı Salonunda saat 10:00 da yapılacak olan genel kurulda, gerekli çoğunluk sağlanamadığı taktirde 11 Nisan 2018 tarihinde aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacak.