Süt birlik fuara götürdü

Süt birlik fuara götürdü
Sarayönü Süt Üreticileri Birliği, üyelerini İzmir’de düzenlenen 13. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na götürdü. Yoğun bir katılımcı kitlesinin bulunduğu fuarda, Sarayönü’nden giden üreticiler hayvancılık...

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği, üyelerini İzmir’de düzenlenen 13. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na götürdü. Yoğun bir katılımcı kitlesinin bulunduğu fuarda, Sarayönü’nden giden üreticiler hayvancılık ve tarım sektörlerindeki yenilikleri inceledi.

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Erdoğdu, üyelerden gelen talepler doğrultusunda, İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarına katıldıklarını söyledi. Üreticilerin, hayvancılık sektöründeki gelişmeleri, yenilikleri izlediğini kaydeden Erdoğdu, “Üreticilerimiz Avrupa'nın dördüncü, Türkiye'nin en büyük fuarı olan bu organizasyonda bulunmanın memnuniyetini yaşadı. Fuar alanında mevcut birçok standı gezen üyelerimiz, hayvan güzellik yarışmasını, sektör panellerini, boğa ırk tanıtımlarını, yoğurt yeme, süt sağımı yarışmasını heyecanla takip etme şansını elde etti. Tarım İl Müdürlüğü'nce organize edilen özellikle Genç Çiftçiler Yarışıyor Bilgi Yarışması da dikkat çekici ve üreticilerimizin bilinçlenmesine katkı sağlayan bir yarışma idi. Fuardan üyelerimizin ve üreticilerimizin memnun ayrıldıklarını düşünüyoruz” dedi.

Etiketler :