Sürprizlerin maçı olabilir

Sürprizlerin maçı olabilir
Sarayönü Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'in 7'nci haftasında grubun en sürpriz takımlarından biri olan Silifke Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın başlama düdüğü...

Sarayönü Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'in 7'nci haftasında grubun en sürpriz takımlarından biri olan Silifke Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın başlama düdüğü saat 14:00'te çalacak. Temsilcimiz, üst sıralarda yerini koruyabilmesi için deplasmandan üç puanla dönmesi gerekiyor.

Sarayönü Belediyespor, pazar günü Mersin temsilcilerinden Silifke Belediyespor'a konuk olacak. Grupta sürpriz sonuçlara imza atan Silifke Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil siyahlıların, nasıl bir sonuç elde edeceği merakla bekleniyor.

Manavgatspor karşılaşmasında alınan 2-1'lik galibiyetin morali ile bugün yeniden antrenmanlara başlayacak olan Sarayönü Belediyespor, hafta boyu hazırlıklarını sürdürecek. Üç puan parolasıyla karşılaşmaya hazırlanacak olan temsilcimiz, rakibini deplasmanda yenerek zirve yolunda bende varım demek istiyor. Sakatlığı geçen Aytaç Solunoğlu ve cezası tamamlanan Alper Erkoç'un da tekrar dönmesi ile birlikte, teknik heyetin eli güçlendi. Oyuncu alternatifi çoğalan Sarayönü Belediyespor'da Alper Erkoç ve Aytaç Solunoğlu'nun ilk 11'de Silifke Belediyespor karşılaşmasına çıkması bekleniyor.

Öte yandan sıra dışı bir takım olan Silifke Belediyespor'un Sarayönü Belediyespor karşısında neler sergileyeceği büyük bir merak konusu. Ligde iddialı olan fakat sürpriz yenilgiler alan Mersin temsilcisi, bu sezon evinde puan kaybetmedi. Ligin en çok gol yiyen ve gol atan takımı olarak öne çıkan Silifke Belediyespor, Akşehirspor'u 4-3 yenmiş, Manavgat Belediyespor'a 4-0, Karaman Belediyespor'a 5-1 yenilmiş, Manavgatspor'u 5-1 yenmişti. Sarayönü Belediyespor ile aynı puanı paylaşarak 5'nci sırada yer alan Silifke Belediyespor, 4 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. Rakip ağlara 14 gol atan Mersin temsilcisi, kalesinde ise 14 gol gördü.

Sarayönü Belediyespor'un uzak deplasmanlarından bir tanesi olan Silifke'den üç puanla dönmesi durumunda önemli bir avantaj elde etmesi bekleniyor.