Sunay siftah yaptı

Sunay siftah yaptı
Sarayönü Belediyespor'da devre arası transfer döneminde transfer edilen Türk asıllı Makedon forvet oyuncu Sunay Hasan, pazar günü oynanan karşılaşmada siftahını yaptı.Geçtiğimiz haftalarda talihsiz goller kaçıran ve büyük...

Sarayönü Belediyespor'da devre arası transfer döneminde transfer edilen Türk asıllı Makedon forvet oyuncu Sunay Hasan, pazar günü oynanan karşılaşmada siftahını yaptı.

Geçtiğimiz haftalarda talihsiz goller kaçıran ve büyük üzüntüler yaşayan Sunay Hasan, pazar günü şeytanın bacağını kırdı. Manavgat Belediyespor gibi güçlü bir takıma 2 gol birden atan Sunay Hasan, ilk golünün ardından secdeye kapandıktan sonra Teknik Direktör Niyazi Kart'a koşarak sevincini hocası ve takım arkadaşlarıyla paylaştı. İkinci golünün ardından ise vatandaşı Vildan Kerim ile kucaklaşarak golünün sevincini yaşayan Sunay Hasan, karşılaşmanın ardından ilk gollerini attığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Uyum sorununun yavaş yavaş ortadan kalkması ile birlikte takıma daha faydalı olmaya başlayan Sunay Hasan'ın gelecek haftalarda daha iyi performanslara imza atması ümit ediliyor.