Sümeyye ve Zekeriya evlendi

Sümeyye ve Zekeriya evlendi
Sarayönü eski il genel meclisi üyesi ve kasap Ziya Çobanoğlu, geçtiğimiz hafta sonu oğlu Ziya Çobanoğlu'nu evlendirdi.Şadan-İzzet Çetinkaya çiftinin kızı Sümeyye ile Öznur-Ziya Çobanoğlu çiftinin oğlu Zekeriya, hafta sonu...

Sarayönü eski il genel meclisi üyesi ve kasap Ziya Çobanoğlu, geçtiğimiz hafta sonu oğlu Ziya Çobanoğlu'nu evlendirdi.

Şadan-İzzet Çetinkaya çiftinin kızı Sümeyye ile Öznur-Ziya Çobanoğlu çiftinin oğlu Zekeriya, hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile dünya evine adım attı. Düğün 16 Eylül 2017 Cumartesi günü başladı. Çobanoğlu ailesinin evinde Cumartesi akşamı eğlence düzenlenirken, düğün pazar günü de devam etti. 17 Eylül 2017 pazar günü düğün evine gelen davetlilere yemek ikramlarında bulunuldu. Öğleden sonra ise gelin alma merasimi gerçekleştirildi. Gelin alma merasimi için oluşturulan konvoy kız evine giderek dualar eşliğinde gelini aldı. İlçe turunun ardından gelinin düğün evine getirilmesinin ardından düğün sona erdi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Çetinkaya ve Çobanoğlu ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Sümeyye ve Zekeriya'ya bir ömür boyu mutluluklar dileriz.