Su Yolu Set Nedir?

Su Yolu Set Nedir?
Su yolu set özel günlerde bayanların kullandığı aksesuar ürünüdür. Düğünde, nişanda, sözde, baloda gibi özel günlerde kullanılır. Gösterişli bir modeldir. İçerinde 2 adet küpe, kolye ve bileklikten oluşur. Set şeklinde...

Su yolu set özel günlerde bayanların kullandığı aksesuar ürünüdür. Düğünde, nişanda, sözde, baloda gibi özel günlerde kullanılır. Gösterişli bir modeldir. İçerinde 2 adet küpe, kolye ve bileklikten oluşur. Set şeklinde satılır. İnce ve büyük taşlarla işlenerek üretilir. Hem altın modeli hem de gümüş modeli bulunur. Gümüşte 925 ayar olarak geçer.

Altında ise 14 ve 18n ayar olarak geçer. Her abiyenin üzerinde şıklık yaratır. Su yolu set modern bir duruşu yansıtır. Büyük ve şık işlemelerle donatılmış özel tasarım harikasıdır. Özel günlerde tarzınızı yansıtarak gözleri tüm üstünde tutabilirsiniz. Su yolu set modellerinden en çok pırlanta modellerini tercih edilir.   Işıltılı ve gösterişli olması bayanların tercih ettiği modeller arasında yerini alır.

Su Yolu Set Fiyatları

Su yolu setlerin piyasa değeri kullanılan ürünlere göre değişiklik gösterir. Altın modelinde alacak iseniz bir en az 3 bin lirayı gözden çıkarmanız gerekir. Gümüş modeli alacaksanız ise en az 1 bin lirayı gözden çıkarmanız gerekir. Ayrıca kullanılan taş modelleri de fiyatı etkiler. Model ve fiyatları da karşılaştırma yaparak almanız daha doğru olacaktır.

Etiketler :