Su fiyatlarına indirim

Su fiyatlarına indirim
Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay: "Kış döneminde hemşerilerimizin artan fatura yükünü hafifletmek için Mart ayına kadar su fiyatlarımızı eski tarifeye geri çekiyoruz" dedi.Konya Büyükşehir Belediyesi...

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay: "Kış döneminde hemşerilerimizin artan fatura yükünü hafifletmek için Mart ayına kadar su fiyatlarımızı eski tarifeye geri çekiyoruz" dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi yılbaşından itibaren geçerli olmaya başlayan zamlı su fiyatlarıyla ilgili değişikliğe gidiyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kış döneminde artan fatura yükünü azaltmak amacıyla Mart ayına kadar su fiyatlarının eski tarifeye göre ücretlendirileceği müjdesini verdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü de yeni yıla indirim müjdesiyle girmişti. KOSKİ, tüm abone gruplarında 1 yıllık suyunu peşin alan vatandaşlara yüzde 10 indirim uygulanacağını duyurmuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Twitter hesabından yaptığı açıklamada; Kış döneminde hemşerilerimizin artan fatura yükünü hafifletmek için Mart ayına kadar su fiyatlarımızı eski tarifeye geri çekiyoruz. Ocak ayı faturası tahakkuk eden hemşerilerimizden bir sonraki ay farkı düşerek mahsup edeceğiz." dedi.