Stopere tecrübeli sigorta

Stopere tecrübeli sigorta
Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta en büyük sıkıntılardan birini savunmada yaşayan Sarayönü Belediyespor, ikinci devrede savunmasını sağlam tutmak istiyor. Bunun için yeşil siyahlılar stoper bölgesi için birçok takımda şampiyonluklar...

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta en büyük sıkıntılardan birini savunmada yaşayan Sarayönü Belediyespor, ikinci devrede savunmasını sağlam tutmak istiyor. Bunun için yeşil siyahlılar stoper bölgesi için birçok takımda şampiyonluklar yaşamış denetimli stoper Eray Şekerci ile anlaştı.

Sarayönü’ne gelen tecrübeli futbolcu, yönetimle el sıkıştıktan sonra antrenmanlara çıkmaya başladı. Ankara 1986 doğumlu olan 33 yaşındaki oyuncu, futbola Gazi Fişekspor’da başladı. Daha sonra Osmanlıspor alt yapısına geçen Eray, 2005 yılında Iğdırspor ile profesyonelliğe adım attı. Karapınar Belediyespor, Akşehirspor’da amatör olarak mücadele eden Şekerci, daha sonra Keçiörengücü ile yeniden profesyonelliğe geçiş yaptı. Demir Çelik Divriğspor, Gölbaşıspor, Yozgatspor, Ünyespor, Çarşambaspor gibi takımlarda profesyonel top koşturan Eray Şekerci, 2012 yılında tekrar amatöre dönerek Akyurt Belediyespor, Sorgun Belediyespor ve Erbaaspor takımlarında oynadı.

Daha önce 2016 yılında Sarayönü Belediyespor ile yolu kesişen Eray Şekerci, sezon başında dağılan takım kadrosunda yer alıyordu. Sarayönü Belediyespor'dan ayrıldıktan sonra Serhat Ardahanspor, Bartıkspor, Dersim 62 spor gibi takımlarda mücadele eden Şekerci, bir kez daha yeşil formayı giydi.

TFF 3. Ligde 114, TFF 2. Ligde 3, BAL Liginde 151 maça çıkan Eray, ilk yarıda Dersim 62 Spor ile 12 karşılaşmaya çıktı. Soğukkanlı ve sakin bir oyuncu olan Eray, kart görme noktasında da bir hayli dikkatli bir oyuncu olarak da dikkat çekiyor.